Stuur je CV

Stuur je CV

Toon jouw interesse in Verisure

Alleen 2 minuten

Persoonsgegevens

Voornaam

verisure_error_message

Verplicht veld

Eerste achternaam

verisure_error_message

Verplicht veld

E-mail

Telefoon

Telefoonnummer

verisure_error_message

Verplicht veld

Upload je CV

Fout

Verplicht veld

Fout

Verplicht veld

Als je solliciteert voor een job in de verkoop : heb je een rijbewijs?
  • Ja
  • Nee

Als je solliciteert voor een job in de verkoop : heb je een rijbewijs?

Fout

Verplicht

Als je solliciteert voor een job in de verkoop : heb je een eigen auto?
  • Ja
  • Nee

Als je solliciteert voor een job in de verkoop : heb je een eigen auto?

Fout

Verplicht

Hoe heb je over ons gehoord?
  • Huidige werknemer
  • Social Networks
  • Jobboards
  • Media-advertenties
  • Banenmarkt
  • Overig

Hoe heb je over ons gehoord?

Fout

Verplicht veld

verisure_error_message

verisure_required_field

verisure_required_field

volgende

Over Verisure

Verisure is in 1988 opgericht als Verisure Securitas Direct in Malmö, Zweden en maakt deel uit van de Securitas Direct Verisure groep: de toonaangevende leverancier van aangesloten alarmen voor thuis en bedrijven in Europa. Dankzij onze alarmsystemen die 24 uur per dag verbonden zijn met de meldkamer, beschermen we meer dan 3 miljoen huizen en bedrijven over de hele wereld en bieden we beveiligingsproducten en -diensten van de hoogste kwaliteit. Verisure Securitas Direct is aanwezig in 16 landen - Nederland, Spanje, Zweden, Noorwegen, Finland, Duitsland, Denemarken, België, Frankrijk, Portugal, Italië, Brazilië, Chili, Peru, Andalusië en het Verenigd Koninkrijk - en beschikt over meer dan 17.000 werknemers.

Verisure Nederland

Een gemotiveerd en divers team

Verisure Nederland

Verisure DNA

Het Verisure DNA – een manier van denken, werken en creëren dat de medewerkers onderscheidt. Het is de rode draad in alles wat we doen en zorgt ervoor dat we altijd denken, innoveren, zorgzaam zijn en rustige controle houden - wat er ook gebeurt. Het DNA bestaat uit 5 belangrijke speerpunten die de medewerkers iedere dag naleven. 

 

We zijn mensen die mensen beschermen. We zijn een servicebedrijf met een erg grote verantwoordelijkheid. Iedereen van ons vertegenwoordigt ons bedrijf en onze belofte aan onze klanten, ongeacht of dat op de frontlinie is of op een andere plek.

 

Passionate in Everything We Do
Onze mensen hebben een aanstekelijke energie en een besef van urgentie die onmiskenbaar zijn. We creëren een visie en inspireren anderen rond die visie met volledige betrokkenheiden een volledige focus. We gaan er volledig voor en we houden van wat we doen.

 

Committed to Making A Difference
We zijn moedig, we doen wat we beloofd hebben door hard te werken en door onze weerbaarheid. We maken een verschil, want we werken op een gedisciplineerde manier en we doen wat nodig is. We zijn praktisch en we zijn niet bang om alles grondig te doen. We leveren resultaten en we voeren uit met uitmuntendheid.

 

Always Innovating
Onze mensen maken het onmogelijke mogelijk; het is een continue gemoedstoestand. We zijn doelgericht, nieuwsgierig en we dagen de status quo uit. We geloven dat ideeën reizen, we delen ze en we passen ze opnieuw toe. We nemen slimme risico's en we zijn niet bang om te falen. We geloven dat innovatie groot of klein kan zijn.

 

Winning as a Team
We zijn vastberaden om de nummer één te worden en om dat te doen, moeten we naar elkaar luisteren en samenwerken. We vervullen onze plichten en worden aangedreven door een winnaarsmentaliteit en strijdlust. We vieren onze successen. We zetten in op onze sterke punten en onze diversiteit om nog betere resultaten te leveren, terwijl we elkaar ontwikkelen en ondersteunen. We geloven dat we samen meer kunnen waarmaken en dat niets onmogelijk is.

 

With Trust and Responsibility
Onze mensen nemen de verantwoordelijkheid op zich voor de mensen die we beschermen. We zijn verantwoordelijk en betrouwbaar. Onze manier van werken in combinatie met integriteit is een rolmodel. We vertrouwen erop dat we altijd het juiste doen en we helpen elkaar dat te doen. We doen wat we beloofd hebben aan de hand van onze expertise van wereldklasse en onze nauwgezette knowhow. En we doen dit met nederigheid terwijl het voor ons een eer is om een dergelijke belangrijke rol te spelen in de maatschappij.

Missie en Visie

Missie

De missie van Verisure is de verantwoordelijkheid nemen om zoveel mogelijk mensen en bedrijven te beschermen en gemoedsrust te bieden met het alarmsysteem.

 

Visie

Verisure vindt dat het een mensenrecht is om je veilig te voelen en biedt daarom de beste bescherming voor families en kleine bedrijven.

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op te slaan om uw bezoek te verbeteren.